Lediga Tjänster

Ridlärare varannan lördag till Ridskolan Stockby på Lidingö

2022-08-05

Ridskolan Stockby ligger centralt på Lidingö med bra kommunikationer och nära till naturen. Vi har två ridhus och stallet rymmer 48 hästar och ponnyer. Vi erbjuder lektionsverksamhet måndag till lördag och söndagar har vi knatteridning och extra aktiviteter. Vår största målgrupp är barn och ungdomar men även vuxna är frekventa ryttare hos oss. Ridskolan Stockby samarbetar med Lidingö Ryttarförening som har cirka 900 medlemmar.

Nu letar vi efter en ridlärare som vill stärka upp vårt team på lördagar och ibland söndagar efter behov. Som ridlärare hos oss ansvarar du för planering och genomförande av lektioner på alla nivåer. Viktigt att du kan samarbeta med övriga ridlärare och stallpersonal för att skapa bra ordning och struktur i stallet samt har fokus på service för att kunna möta våra kunder på bästa sätt.

Mer om tjänsten:

 • Du behöver vara utbildad Ridledare, SRL I-III eller Hippolog
 • Du jobbar varannan lördag
 • Lön enligt överenskommelse
 • Tillträde så snart som möjligt
 • Intervjuer sker löpande, maila CV till hallin@ridskolanstockby.se vid frågor ring Johanna Hallin, 0709-966500

 

Skicka ansökan så snart du kan, dock senast den 20/8 till johanna.hallin@ridskolanstockby.se. Intervjuer sker löpande.

Fritidsledare till Lidingö Ryttarförening på Ridskolan Stockby, Lidingö

2022-08-05

Lidingö ryttarförening har en stor del av sin verksamhet på Ridskolan Stockby. Ridskolan Stockby är en kvalitetsmärkt ridskola som ligger centralt på Lidingö med bra kommunikationer och nära till naturen. Lidingö ryttarförening har cirka 900 medlemmar varav 65% är barn och ungdomar.

Ridskolan fungerar som en viktig mötesplats för våra barn och ungdomar. Man kommer till stallet för att hänga med kompisar, göra läxor, umgås och vara nära hästarna. Vi vill nu öka möjligheten och tillgängligheten för att fler barn och ungdomar, även dem som inte rider på ridskolan, ges möjlighet att vara i stallet och få ridskolan som en självklar plats att vara på. Med en fritidsledare på plats vill vi skapa en ännu tryggare mötesplats och vidareutveckla vår verksamhet. Som fritidsledare ingår du i Ridskolans personalgrupp och verksamhet.

Mer om tjänsten:

 • Rollen som fritidsledare hos oss innebär att vara en närvarande vuxen bland barn och ungdomar, stötta i stallet, hjälpa till med läxläsning, skapa aktiviteter och möjliggöra pyssel och andra hästrelaterade aktiviteter.
 • Tjänsten är 75% och förlagd till eftermiddagar och tidig kväll.
 • Vi tror att du är utbildad fritidspedagog, barnskötare eller har liknande utbildning.
 • Inget krav men vi tror att det är bra om du har ett intresse av hästar sedan tidigare. Meriterade är om du är utbildad ungdomsledare eller ridledare men inget krav.
 • Tillträde snarast
 • Lön enligt överenskommelse

 

Skicka ansökan så snart du kan, dock senast den 20/8 till johanna.hallin@ridskolanstockby.se. Intervjuer sker löpande.