Lediga Tjänster

Ridlärare till Ridskolan Stockby på Lidingö (20230419)

 • Ridlärare till Ridskolan Stockby på Lidingö Ridskolan Stockby erbjuder ett spännande ridlärarjobb där du förutom att undervisa även kommer vara med och utveckla verksamheten. Utöver att hålla lektioner för våra elever kommer det också ingå ridning och utbildning av våra hästar.Ridskolan Stockby ligger centralt på Lidingö nära kommunikationer med härliga ridvägar runt knuten. På anläggningen finns två ridhus, ridbana och stallplatser för 45 hästar. Varje vecka har vi 650 uppsittningar och vår största målgrupp är barn och ungdomar men erbjuder även ridning för vuxna. Ridskolan Stockby erbjuder en kvalitativ utbildning med basridningen i fokus men har även träningsgrupper i både dressyr och hoppning.

  För att trivas hos oss är det viktigt att du är en engagerad, nyfiken och ansvarstagande person. Sedan tycker vi det är extra kul om du vill vara med och utveckla verksamheten, kommer med nya idéer och vill vara med och driva olika projekt och aktiviteter.

  Utbildning tycker vi är viktigt, därför ser vi gärna att du är Hippolog eller har gått SRL I, II eller III. Arbetslivserfarenhet ser vi som positivt men kommer du direkt från skolan får du erfarenheten efterhand hos oss.

  Vi tycker att ridning och hästar är en av de bästa fritidsaktiviteterna barn och ungdomar kan sysselsätta sig med. Därför arbetar vi varje dag med att göra ridskolan tillgänglig och attraktiv så barnen och ungdomarna hellre hänger hos oss än på stan.

  Blir du nyfiken och vill veta mer om Ridskolan Stockby, Välkommen att maila ditt CV och personligt brev, till lotta.harlestam@ridskolanstockby.se, telefon 0734-345450 eller
  carl-g.leissner@caratlaw.se, telefon 0708-807887

  Bra att veta:

  • Tjänsten är hel- eller deltid, förlagd måndag-fredag eller tisdag-lördag.
  • Möjlighet till egen häst och box kan erbjudas
  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • Tillträde snarast, senast 20230801
  • Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 20230531