Knatteridning och Föräldrarutbildning

 

 

Knatteridning
Knatteridning erbjuder vi på söndagar. Ridning för barn från 5 år och uppåt som vill rida enstaka gånger eller bara prova hur det är att rida.

För att få anmäla till knatte skall föräldern ha gått våran föräldrautbildning.

Lektionstiden är 30 min och upp- och avsittning ingår i lektionstiden. Tider: 13.30 & 14.00.

Pris 220 kr, betalas  kontant. Det går också att köpa ett klippkort med 10ggr för 2000:-. Detta beställs via mail och hämtas vid ridtillfället.

Samling vid sadelkammaren 30 min före lektionen för betalning med Swish, tilldelning av ponny samt utprovning av hjälm. Tänk på att ta det lugnt och försiktigt på läktaren så att barnen kan koncentrera sig på lektionen.

Lämna gärna barnvagnen utanför stallet då säkerheten är viktig för oss. Tänk på att klä barnen efter väder, på vintern blir det kallt i ridhuset! Ordentliga skor eller stövlar med klack och bekväma byxor som inte skaver.

– Ledaren skall vara över 15 år och ha deltagit i vår föräldrautbildning.

 

Bokning sker via  denna länk —> boka.se

Avbokning kan ske upp till 5 h innan bokad tid. Avbokning görs via boka.se med den avbokningskod ni fick vid bokningen. Vid försenad avbokning debiteras avgiften.

Vid eventuell avbokning på grund av sjukdom som uppkommer senare än 5 timmar innan, avbokas tiden via mejl till info@ridskolanstockby.se. Vid utebliven avbokning debiteras avgiften.

 

Föräldrautbildning:

Vi har föräldrautbildning två till tre gånger per termin . Mer information, se kalendern.

Bokning sker via denna länk —>  boka.se