Ledare till Ponnyklubben

Om ridskolan

Vi är en kvalitetsmärkt ridskola som ligger centralt på Lidingö med bra kommunikationer och nära till naturen. VI har två ridhus 18x36m & 20x60cm. Stallet rymmer 48 hästar där vi har både hästar och ponnyer. Vi erbjuder lektionsverksamhet måndag till lördag och söndagar har vi bland annat knatteridning, klubbtävlingar och extra träningar.

Om rollen:

Under hösten 2021 kommer ridskolan starta Ponnyklubben. Ponnyklubben kommer rikta sig till barn mellan 4-7 år som är nyfikna på hästar och vill lära sig mer. Syftet är att skapa en bra grund för att senare kunna börja rida på ridskolan. Ponnyklubben kommer bestå av en grupp med 10 barn där fokus kommer vara att hänga i stallet, leka och göra hästrelaterat pyssel och aktiviteter. Ett få tal gånger kommer det vara knatteridning på programmet.

Utformningen av Ponnyklubben kommer göras tillsammans med de ledare som tillträder tjänsterna. Även dagar och tider kommer bestämmas utifrån möjligheterna hos ledarna.

Till Ponnyklubben söker vi nu ledare som kan leda barngrupperna och hålla i dessa lektioner.

Du behöver vara minst 16 år för att kunna söka tjänsten.

Tjänsten är avlönad.

Uppdragets omfattning är cirka 3h per vecka under 10 veckor. Plus några mer timmar i början för planering och uppstart.

Ansökan:

Skriv ett personligt brev berätta vem du är, om du har någon tidigare erfarenhet av att vara ledare och varför du är intresserad av att jobba som ledare för Ponnyklubben.

Det är inget krav men det är meriterande om du har gått/eller ska gå Ridsport förbundets ungdomsledarkurs.

Välkommen med din ansökan senast den 15 september via mail till Johanna Hallin; Johanna.hallin@ridskolanstockby.se

Efter att du skickat in din ansökan kommer det hållas telefonintervjuer och går du vidare i processen kommer nästa steg att vara intervjuer på plats på ridskolan.