Du kommer väl i håg att vårterminens lektioner startar onsdagen den 2 januari? Du fortsätter i samma ridgrupp om du inte kommit överens om något annat med ridskolans kontor. På vårterminens faktura ser du vilken dag och tid din grupp är.

Fakturorna för vårterminen skickades ut i början av december.

Om du inte hittar fakturan i e-postprogrammets inkorg är det bra om du tittar i skräppostmappen. Tyvärr fastnar fakturorna där ibland, om den gjort det är det bra att skapa en regel så att nästa faktura kommer i inkorgen istället. Om du inte fått din faktura kan det vara så att vi har fel adress till dig, hör av dig till ridskolans kontor så hjälper vi dig.

Av fakturan framgår vilken dag och tid du rider, när terminen startar, vilka dagar det inte är ordinarie lektioner och när terminens sista lektionstillfälle är. Det kommer ingen separat kallelse för vårterminen utan all information finns i fakturan och dess bilaga.

Anmälningsavgiften för vårterminen ska betalas senast 17 december.
Behöver du byta ridtid eller riddag hör du av dig till ridskolans kontor antingen via mail info@ridskolanstockby.se eller på telefon 087674200

På grund av den torra och varma sommaren och den dåliga skörden vädret orsakade har våra foderkostnader ökat markant. Även energikostnaderna har ökat så vi har tvingats höja lektionspriserna ca 4,5%.

Om du behöver säga upp din plats till vårterminen vill vi ha din skriftliga uppsägning senast den 17 december 2018.