Jag har den stora glädjen att berätta att Johanna Hallin kommer tillträda rollen som VD för Ridskolan Stockby AB medan jag, Carl-G Leissner, kommer finnas kvar i bolaget som Styrelseordförande.

 

  • Jag har drivit ridskolan i 21 år och det har varit en fantastisk resa. Att ha haft möjligheten att skapa en attraktiv mötesplats och en anläggning för att utföra ridsport har varit en ynnest. Min vision om att göra ridsporten tillgänglig för så många som möjligt och att anläggningen ska vara en attraktiv plats för barn och ungdomar kommer ligga fast. Nu är bolaget på väg in i en ny era och det är med stor glädje jag välkomnar Johanna som VD, säger Carl-G.

 

Johanna har en gedigen bakgrund både inom ridsporten och näringslivet. Senast kommer hon från Swedavia AB där hon arbetat som verksamhetschef på Arlanda flygplats.

 

  • Jag är väldigt glad för förtroendet och ser fram emot uppdraget. Redan 2011 började jag jobba extra som ridinstruktör på ridskolan och jag har följt verksamheten genom åren, det senaste året på nära håll. Nu ska det bli spännande att utveckla verksamheten vidare och förädla och utveckla det fina som byggts upp på Stockby genom åren, säger Johanna.

 

Johanna tillträder tjänsten den 9 augusti.