Lediga tjänster

Ridlärare till Ridskolan Stockby på Lidingö  (2021-10-10)

Ridskolan Stockby erbjuder ett utmanande och spännande ridlärarjobb där du förutom att undervisa även kommer vara med och utveckla verksamheten. Utöver att ta hand om våra hästar och undervisa våra kunder kommer du också ha en framträdande roll genom att vara ett av våra ansikten utåt för verksamheten.  

Viktiga egenskaper är att vara engagerad, intresserad och ansvarstagande. Sedan är det extra kul om du brinner för att utveckla ridskolans verksamhet precis som vi andra som jobbar här gör.

Utbildning tycker vi är viktigt, därför är det ett av kriterierna som behöver vara uppfyllda för att det ska bli en bra match. Gärna att du är Hippolog eller har gått SRL I, II eller III. Erfarenhet är alltid bra och det värdesätter vi men vi tror också att du kan få den hos oss. Ridskolan är på en ny spännande digitaliseringsresa. Ja, en administrativt automatiserad ridskola helt enkelt där det ges mer tid för personliga möten! Häftigt eller hur!

Vi tror också att ridning och hästar är en av de bästa fritidsaktiviteterna man kan ha, därför vill vi att vår ridskola ska vara så pass attraktiv och meningsfull att barn och ungdomar hellre hänger hos oss än att de hänger på stan.

Blir du nyfiken på oss vill veta mer om Ridskolan Stockby då tycker vi det skulle vara jätte roligt om du sökte jobb hos oss och berättar vem du är och vad du kan bidra med till vårt team.
Vänta inte utan skicka över ett CV och personligt brev, vi börjar där och förhoppningsvis slutar det med att du blir vår nästa stjärna.

Maila ditt CV till vår VD, Johanna Hallin johanna.hallin@ridskolanstockby.se eller ring henne det tycker hon bara skulle vara kul.  

Bra att veta:

  • Tjänsten är 100%.
  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • Lön enl. kollektivavtal.
  • Tillträde gärna så snart som möjligt.
  • Sista ansökan är den 10 oktober men vi kommer hålla intervjuer löpande så vänta inte in i det sista.