Ni som har privathäst och vill träna i våra ridhus eller vara med på våra tävlingar är självklart välkomna.

Har du privathäst och vill ha tillgång till ridhuset, kan du som medlem i Lidingö Ryttarförening lösa en ridhusnyckel. Nyckeln kostar 1100:-/termin. Du kan antingen lösa nyckel/häst och då kan även din medryttare utnyttja nyckeln eller nyckel/ryttare och då kan du som person använda nyckeln oavsett vilken häst du rider. Om du inte vill lösa en nyckel kan du betala 110:-/gång som du utnyttjar ridhuset. Om du rider för instruktör eller tränare som ej är anställd av Ridskolan Stockby, kontrollera att F-skattsedel finns (alternativt att lön betalas ut via arbetsgivare.). Detta är ett krav för att undervisa på anläggningen.

Tillgänglighet i ridhusen – se ridhusschema för veckan.

Övrigt:
Ni ansvarar för att mocka efter er när ni ridit i ridhusen. Grep och tunna för detta finns i ridhusen.
Nu finns även en tunna vid sandlådan på framsidan för er som kommer med transport.

Om inte annat anges är hoppning tillåten 15-18 i ett av ridhusen på söndagar samt i lilla ridhuset på onsdagskvällar under LRF-tid. 
Organiserad träning med eller utan tränare kan ske efter 18.00 lördagar och söndagar efter bokningsförfrågan mailats och accepterats av ridskolan.


På öppna tider kan likafullt manegevård ske, så kontrollera gärna innan du kommer att det finns möjlighet att nyttja ridhusen.