Knatteridning och Drop-In

 

Knatteridning
Knatteridning erbjuder vi på söndagar. Ridning för barn från 5 år och uppåt som vill rida enstaka gånger eller bara prova hur det är att rida. Lektionstiden är 30 min och upp- och avsittning ingår i lektionstiden. Tider: 13.30 & 14.00. Pris 210 kr, betalas  kontant. Det går också att köpa ett klippkort med 10ggr för 1890:-. Detta beställs via mail och hämtas vid ridtillfället. Bokning sker på kontoret på Ridskolan, via telefon eller via mail (ange namn och mobilnummer vid anmälan). Endast en söndag per bokningstillfälle, tidigast tre veckor i förväg. Alla barn skall ha en vuxen ledare som håller i hästen under lektionen.

Avbokning skall ske senast söndag 7.00 på vår telefonsvarare. Ej avbokad tid debiteras. Samling i sadelkammaren 15 min före lektionen för betalning, tilldelning av ponny samt utprovning av hjälm. Tänk på att ta det lugnt och försiktigt på läktaren så att barnen kan koncentrera sig på lektionen. Lämna gärna barnvagnen utanför stallet då säkerheten är viktig för oss. Tänk på att klä barnen efter väder, på vintern blir det kallt i ridhuset! Ordentliga skor eller stövlar med klack och bekväma byxor som inte skaver. – Har bokad elev inte dykt upp 5 minuter innan ridtid kan tiden lämnas vidare. – Ledaren skall vara över 15 år och ha deltagit i vår föräldrarutbildning.

Vi har knatteridningsintroduktion följande datum (för mer information, se kalendern)

  • Nytt datum kommuniceras senare.

Drop-In
Söndagar 10.00-11.00 har vi drop-in-ridning. Ett alternativ för dig som vill rida lite extra eller inte vill binda upp dig för terminsridning. Vi vill att du rider kontrollerat i alla gångarter. Förbokning sker inför varje tillfälle per telefon, mail eller till någon av ridlärarna. Endast en söndag per bokningstillfälle, tidigast tre veckor i förväg. Avbokning skall ske senast söndag 07.00 på telefonsvararen, ej avbokad tid debiteras. Pris: 400 kr/gång, Du kan även köpa ett förmånligt klippkort med 10 ggr för 3600 kr.