KALENDER

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Seriedressyr omgång 4

11 mars

Proposition för Seriedressyr omgång 4 2018.03.11

Tävlingen arrangeras av Ridskolan Stockby i samarbete med Lidingö Ryttarförening (LRF) på Ridskolan Stockby.

Tävlingen är öppen för medlemmar i LRF. Ryttare på lektionshäst ska ha plats i ordinarie grupp på Ridskolan Stockby för att delta.

Anmälan görs till ridskolans kontor senast tisdag 6 mars. I mån av plats kan efteranmälan accepteras. Vid anmälan lämnas 3 hästönskemål (gäller ryttare på lektionshäst). Som lektionsryttare kommer du att delta på olika ponnyer/ hästar vid varje serieomgång.  Du kommer även att få en funktionärsuppgift tilldelad dig under dagen. OBS! Var på plats för din funktionärsuppgift så att klassen kan starta på utsatt tid! OBS!

Anmälnings-/startavgift, 80 kronor, betalas kontant (gärna jämna pengar) eller med Swish (om swish används tillkommer 2 kr i avgift) till LRF på angiven tid och plats på tävlingsdagen.

Hästhyra; Junior 350 kronor/ Senior 375 kronor. Hästhyran betalas mot faktura till Ridskolan Stockby. Anmälningsavgift och hästhyra återbetalas ej vid eventuell strykning efter anmälningstidens utgång.

Ridhuskostnad för privatryttare, under våren 2018 kommer LRF att stå för ridhuskostnaden för de privatryttare som tävlar på LRF:s klubbtävlingar på Elfvik och Stockby, detta för att stimulera privatryttarna att delta i tävlingarna. Någon särskild ridhusavgift kommer således inte att tas ut på Seriedressyren.

 Klasser och dressyrprogram

Tävlingen är uppdelad så ponnyekipage tävlar för sig och storhästekipage tävlar för sig. Olika dressyrprogram beroende på vilken nivå ryttaren rider.

Lätt C:2 2015, Öppen för ryttare i P5, P6 och HB

Lätt B:1 2015, Öppen för ryttare i P7, HC, HD, HE och Träningsgrupper

Lätt A:1 2017 Öppen för ryttare på ridskolan som uppnått 62% i omgång 1 och 2 ht-17

Ryttare på privathäst/ponny väljer det program som man brukar tävla på eller program efter den nivå man tränar på. Det ska dock vara det senaste daterade programmet på respektive nivå.   Meddela i samband med anmälan vilket program du planerar att rida. Ni tävlar mot varandra, högst procent vinner.

Nya regler för Seriedressyren, ridskoleekipage– kvalificeringsregler

Se informationsbladet om vår Seriedressyr.

Preliminärt tidsprogram

Kl 8.30, Samling i Teorisalen med information om tävlingens upplägg och allmänna tävlingsregler och rutiner, för de som inte tidigare deltagit i Seriedressyren.

Därefter gör vi i ordning dressyrbanan.

Ca kl 10.00 Startar tävlingen

Startlista och funktionärslista finns i stallet, på www.ridskolanstockby.se och på www.lidingorf.se senast fredag 9 mars 2018.

Välkommen med din anmälan!

Detaljer

Datum:
11 mars