KALENDER

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Seriedressyr omgång 4

7 april

Proposition för Seriedressyr omgång 4, 2019.04.07
Tävlingen arrangeras av Ridskolan Stockby i samarbete med Lidingö Ryttarförening (LRF) på Ridskolan Stockby.
Tävlingen är öppen för medlemmar i LRF. Ryttare på lektionshäst ska ha plats i ordinarie grupp på Ridskolan Stockby för att delta. Elfviks ridskola anger vilka regler som gäller för att deras elever ska få delta.

Anmälan görs till Ridskolan Stockbys kontor senast fredag 29 mars. I mån av plats kan efteranmälan accepteras. För Ridskolan Stockbys elever gäller följande: Vid anmälan lämnas 3 hästönskemål (gäller ryttare på lektionshäst). Som lektionsryttare kommer du att delta på olika ponnier/ hästar vid varje serieomgång.  Elfviks ridskolas elever anmäler sig till Ridskolan Elfvik som anmäler samtliga sina elever.

Samtliga deltagare kommer att få en funktionärsuppgift tilldelad dig under dagen. Om du inte kan närvara som funktionär så måste du lösa det genom att själv ordna en ersättare, detta meddelas vid anmälan. OBS! Var på plats för din funktionärsuppgift så att klassen kan starta på utsatt tid! OBS!

Anmälnings-/startavgift, 85 kronor, betalas kontant (gärna jämna pengar) eller med Swish till LRF på angiven tid och plats på tävlingsdagen.
Hästhyra Ridskolan Stockby; Junior 375 kronor / Senior 400 kronor. Hästhyran betalas mot faktura till Ridskolan Stockby. Anmälningsavgift och hästhyra återbetalas ej vid eventuell strykning efter anmälningstidens utgång. Priset för hästhyra och transport för Elfviks ridskolas elever anges av Elfviks ridskola.

LRF:s styrelse har beslutat att tillsvidare stå för ridhusavgiften för de LRF medlemmar som inte har ridhuskort då de tävlar på LRF:s klubbtävlingar på Elfvik och Stockby, detta för att stimulera deltagande i tävlingarna. Någon särskild ridhusavgift kommer således inte att tas ut på Seriedressyren.

Klasser och dressyrprogram
Tävlingen är uppdelad så ponnyekipage tävlar för sig och storhästekipage tävlar för sig. Olika dressyrprogram beroende på vilken nivå ryttaren rider.
Lätt C:2 2015, Öppen för ryttare i P5, P6 och HB
Lätt B:1 2019, Öppen för ryttare i P7 och HC
Lätt B:3 2019, Öppen för ryttare i HD, HE och Träningsgrupper
Lätt A:1 2017, Öppen för ryttare på ridskolan som uppnått 62% vid två tillfällen under 2017-2018 och inte ridit LA:1 vid två tillfällen under 57%.

Ryttare på privathäst/ponny väljer det program som man brukar tävla på eller program efter den nivå man tränar på. Det ska dock vara det senaste daterade programmet på respektive nivå.   Meddela i samband med anmälan vilket program du planerar att rida. Ni tävlar mot varandra, högst procent vinner.

Regler för Seriedressyren, ridskoleekipage– kvalificeringsregler
Se informationsbladet om vår Seriedressyr.

Preliminärt tidsprogram
Kl 0800              Samling för att bygga banan, se även funktionärsschema för närmare info.
Kl 0800-0830   Betalning av startavgift
Kl 0830               Samling i teorisalen med information om tävlingens upplägg och allmänna tävlingsregler och rutiner, för de som inte tidigare deltagit i Seriedressyren
Första start kl. 0900

Startlista och funktionärslista finns i stallet, på www.ridskolanstockby.se och på www.lidingorf.se senast fredag 5 april 2019.
Välkommen med din anmälan!

Detaljer

Datum:
7 april